vineri, 9 martie 2012

Începutul anului 2012, evenimente

     Iată că încet, încet,evenimentele culturale din Bonţida devin o obisnuinţă pentru locuitorii acesteicomune, şi că sunt primite cu bine şi apreciate, lucru dovedit prin prezenţa şiatitudinea publicului.
     În graba timpului care trece parcă prearepede, nici nu am mai amintit aici, de grupul de urători care a cutreieratsatul în zorii zilei de 1 ianuarie, grup cu care nu avem din păcate materiale,dar care va rămâne în memoria celor ce i-au zarit. Anul viitor ne aşteptăm la oorganizare mai bună şi de ce nu, la apariţia unui grup de colindători binepregatiţi, aşa cum se obişnuia în alte vremuri, în zilele naşterii Domnului. Amavut în această iarnă ocazia de a participa la spectacolul de Crăciun organizatde ansamblul nostru folcloric „Codrişorul”, la care au participat treiansambluri de dans şi patru solişti, priviţi şi ascultaţi de peste 200 depersoane. Nu la mult timp după cea de-a patra ediţie a ciufurilor, aparespectacolul de 8 Martie, dedicat femeilor şi mamelor de pretutindeni organizatde ansamblul „Codrişorul” care a făcut mamelor surpriza de a prezenta, înpremieră, „grupa mică” a ansamblului, toţi având vârsta mai mică de 14 ani. Aumai cântat pentru doamne şi domnişoare trei solişti, Marian Dascălu, RaulOltean şi Adrian Socaciu. Din partea primăriei Bonţida, toate reprezentantelesexului feminin prezente la spectacol au primit câte o floare, simbol alfrumuseţii. Următoarele evenimente de gen se aşteaptă undeva prin luna mai, cândvom avea parte de încă o ediţie a sărbătorii „Fiii satului”, dar s-ar putea săavem totuşi surprize în perioada Sfintelor Paşti. 
     Tot pe timp o să dau vina pentru lipsamaterialelor foto şi video, dar sper că vom găsi totuşi, câteva ceasuri pentrua ne dedica timpul realizării unor montaje care să le postăm aici. Încercăm deasemeneasă dăm şi o nouă înfăţişare site-ului, precum şi o înregistrare a domeniului lao adresă mai uşor de reţinut şi de găsit. Între timp, pentru informaţii mai actualizate, ne găsiţi pe pagina de facebook: facebook.com/Bontida

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Bonţida © 2011 - 2012 | Designed by Tudor Mircean, in colaborare cu Adrian Ursuț